Dioptrijski okviri

 Optika Bezanijska kosa

Do pre desetak godina je okvir dioptrijskih naočara bio nezgrapan, loše obrađen, težak, neudoban i u veoma ograničenoj paleti boja, a dioptrijska stakla bila su debela i teška i to već kod dioptrija ± 2. Tadašnji korisnici naočara najčešće su bili veoma nezadovoljni svojim izgledom. Dioptrijske naočare predstavljale su isključivo očno pomagalo za korekciju vida, dok se estetskom aspektu uopšte nije poklanjala pažnja.

 

Pored svoje korektivne namene naočare su u 21.veku nesumnjivo postale i modni detalj, tj. UKRAS LICA!

 

Napredak tehnologije materijala i izrade, kao i napredak industrijskog dizajna doveli su do značajnog poboljšanja kvaliteta i izgleda naočara. Nove tehnologije proizvodnje dioptrijskih stakala omogućile su da stakla, čak i kod visokih dioptrija, budu lakša i tanja, a kako je izbor naočara direktno zavisan od izbora stakala, time su se proširile i mogućnosti izbora naočara.

 

Iz tog razloga Optika Bezanijska kosa prati trendove u oblasti dizajna dioptriijskih okvira i razvoja novih tehnologija u proizvodnji stakala, te u skladu sa tim izlaže svoj asortiman i savetuje Vas pri odabiru adekvatnih naočara.

 

Optika Bezanijska kosa nastoji obezbediti što kvalitetnije dioptrijske okvire uz cenu koja će biti pristupačna svakom klijentu. Tako kod nas možete kupiti metalni okvir odličnog kvaliteta već od 1.490,00 rsd. Takođe u svojoj ponudi imamo i dioptrijske okvire poznatih proizvođača, ponekad i po outlet cenama.

O svemu navedenom možete se informisati putem telefona ili u prodajnom objektu, Optika Eurolens na Bežanijskoj Kosi, Partizanske avijacije 21, lokal iza hrama Svetog Vasilija Ostroškog.

4

 

111111

 Opticarska radnja Bezanijska kosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>